Nëse po mendoni të organizoni festën e ditëlindjes së fëmijës tuaj, kjo është menuja që ju duhet - Diplomat Catering

Të gjithë femijët e adhurojnë dhe mezi e presin festën e ditëlindjes. Duke kombinuar organizimin e mirë dhe ushqimin e shijshëm, do të jeni në gjendje ta ktheni ditëlindjen e femijës suaj në një festë të mrekullueshme. Miqtë e ngushtv, animatorët, tullumbacet me ngjyra, të gjitha këto i japin ngjyrë festës tuaj, por ajo që do bëjë diferencën është sigurisht ushqimi.

Në Diplomat Catering i kushtojmë një rëndësi të veçantë kësaj pjesePër ne nuk ka shumë rëndësi madhësia e festës tuaj apo tematika, qoftë një përvjetor kompanie apo një festë fëmijesh, ajo që ne e kemi prioritet është të gatuajmë gjithmonë ushqim të shijshëm dhe cilësor.

Është një fakt i njohur se fëmijët janë shumë selektivë për atë që hanë. Ata pëlqejnë ushqime që u duken familjare, sidomos kur janë në ambiente jo të njohura për ata.

Kur ju kontaktoni me ne apo vizitoni faqen e webit tëDiplomat Catering, tek Social Events, mund të njiheni me Menu per Festën e Fëmijëve tuaj.

Fëmijët i preferojnë ushqimet Finger Food, pikërisht nga fakti sepse mund t’i marrin vetë. Ata mund t’i mbajnë lehtësisht në dorë, ndërkohë që shijojnë edhe aktivitetet që ofrohen në festën e tyre.

Një nga opsionet e disponueshme që do vini re në menunë tonë janë Mini Pizzat, kremviçe pule me petë sfoliat, broce me susam, proshutë krudo dhe krem filadelfia. Ato janë plot shije dhe ngjyra.

Fëmijët, shprehin një dashuri të madhe për ëmbëlsirat, ndaj sigurohuni që të përzgjidhni edhe ëmbëlsira nga menuja e fëmijëve. Kush nuk do i merrte krepat e shumllojshme, apo pancake me nutella, fruta pylli dhe banane. 

Një vëmendje të vecantë i kushtojmë edhe paraqitjes së produkteve. Ato i bëjmë me forma tërheqëse dhe të bukura sa më afër botës së fëmijëve. Shpeshëherë gjen Micky Mouse pancake, smile sandwich etj.

Kur fëmijët janë të lumtur dhe të gatshmëm për të ngrënë pa mbikqyrjen e prindërve, atëherë dhe ju mund të shijoni festën të relaksuar. 

Nëse keni në plan për të organizuar ditëlindjen e fëmijëve tuaj, apo të perfshini menu për fëmijë në eventin tuaj, ju ftojmë të na kontaktoni  dhe të njiheni me mundësitë e shumta që ju ofrojmë. Menu të larmishme duke filluar nga 700 lekë/person. 

Ju mirëpresim!