Evente - Diplomat Catering
Evente Diplomat Katering
Pavaresisht madhësisë së eventit tuaj ne do të bashkepunojmë për ta realizuar në perfeksion. Së pari diskutojmë rreth ushqimit dhe krijojmë menune tuaj ideale. Më pas përcaktojme çdo detaj dhe sigurohemi që në momentin e eventit gjithçka të jetë perfekte dhe e kuruar.
LLOJE EVENTESH
 • Evente Korporatash
 • Darka
 • Kokteil party
 • Evente në natyre
 • Dasma
 • Mbrëmje bamirësie
 • Mbledhje bordi
 • Konferenca
 • Fejesa
 • Evente sociale
SHËRBIME EVENTESH
 • Menu e personalizuar
 • Sherbim Bar
 • Set servisi tavoline dhe mbulesa
 • Staf
 • Ndriçim
 • Fotograf
 • Valet
 • Lule
 • Mobilje
Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090