Kultura - Diplomat Catering
Që nga viti 1993, ne Diplomat kemi synuar  gjithmonë të ofrojmë një përvojë unike dhe të paharrueshme për klientët tanë. Ne besojmë se ushqimi është më tepër se një pjatë e servirur; ai shërben për të ndërtuar një marrëdhënie me ju, për të kuptuar stilin tuaj personal, dhe për të krijuar një përvojë unike për ju dhe mysafirët tuaj.

Shumë nga punonjësit tanë kanë kaluar të gjithë karrierën e tyre duke punuar në Diplomat Catering. Eksperienca , kreativiteti dhe përkushtimi i ekipit tonë është ajo çka na diferencon në këtë industri.

KULTURA
Ne jemi më shumë se një kompani kateringu. Jemi artistë të kuzhinës dhe krijues të ngjarjeve unike . Ne besojmë që:

Çdo event duhet të jetë i veçantë

Trendet në ushqim shkojnë dhe vijnë, por përbërësit cilësorë ngelen përgjithmonë

Ju dhe mysafirët tuaj meritoni më të mirën.

PERBERESIT
PËRBËRËS TË NJË CILËSIE TË LARTË

 

Natyrisht, ne kujdesemi për mjedisin dhe njerëzit, që u shërbejmë. Po kështu, pasioni dhe përkushtimi ynë ndaj ushqimit nuk do të thotë kurrë që të sakrifikojmë për cilësi apo shije. Ne përdorim vetëm përbërësit më të mirë, të cilësisë më të lartë .

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090