Diplomat - Sherbim Katering ne Tirane
Po planifikoni…
Po planifikoni…
Ushqim i shijshëm + Shërbim ekselent = Njerëz të lumtur
Në Diplomat Catering, ne mendojmë për çdo gjë, nga eventet elegante te ato me te thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj

Wedding Catering

Dita juaj e dasmës duhet të përcjellë shumë emocion, lumturi dhe dashuri .

Social Catering

Sekreti për një pritje të suksesshme, është të ftosh njerëzit e duhur dhe t’u shërbesh atyre ushqim të jashtëzakonshëm.

CORPORATE CATERING

Në ditët e sotme, ku koha është e kufizuar, ajo që ju duhet është një partner i besueshëm në fushën e kateringut.

Venues

Ne bashkepunojme me disa nga vendet me te vecanta te pershtatshme per evente te cdo lloji.Shikoni galerine tone

Skuadra

Eksperienca, kreativiteti dhe përkushtimi i ekipit tonë janë ato që na diferencojnë në këtë industri.

Kultura

Ne jemi më shumë se një kompani kateringu. Jemi artistë të kuzhinës dhe  krijues të ngjarjeve unike.
Shërbimi është po aq i jashtëzakonshëm sa menuja e “Diplomat Katering” . Ushqimi është kaq i freskët, i shëndetshëm dhe i shijshëm. Të ftuarit e mi kanë treguar interes të paparë për të njohur bashkëpunëtorët e mi në ushqimin e çdo eventi. Pavarësisht që unë dua të dallohem për organizime, miqve të mi u kam treguar miqtë e përhershëm të ushqimit, “Diplomat Katering”.
Adela. P

Sinqerisht stafi i “Diplomat Katering”  realizon aktivitete fantastike. Sa herë kam një event, pjesa e ushqimit është pjesa që më përfaqëson denjësisht, sepse kam ditur kë të zgjedh, çdo herë vetëm: “Diplomat Katering”.
S. Klemendi

“Ushqim i shijshëm, i shëndetshëm, prezantimi i mrekullueshëm , përfundimisht, Diplomat Katering është unik. Ne kemi punuar me “Diplomat Katering” për disa evente,  dhe i rekomandojmë me krenari. Është kaq e mahnitshme të befasohesh çdo herë!
Faleminderit!
K. Islamaj

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090