Menu Katering

Menu

CORPORATE
SOCIAL
WEDDING
CORPORATE

 

Corporate Catering Menu

 

Nga takimet e biznesit privat deri tek  drekat  dhe konferencat e nje  shkalle me të gjerë – ekipi ynë do t’ju ndihmojë të krijoni një meny mbresëlënëse!

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni disa nga menytë tona të preferuara dhe me pas na kontaktoni

 

SOCIAL

 

Social Catering Menu

 

Menute  tona jane te dizenjuara per te kapur thelbin e eventit tuaj te vecante.Nese planifikoni te organizoni nje darke intime ose nje organizim me te madh  per te festuar nje ditelindje, pervjetor- ekipi yne do t’ju ndihmoje te krijoni menyne perfekte .

Keni nevoje per frymezim? Shikoni disa nga menyte tona te preferuara dhe me pas na kontaktoni

WEDDING

 

Wedding Catering Menu

 

Ne e dimë sa  keni ëndërruar për këtë ditë, prandaj per ne eshte e rendesishme të kuptojmë jo vetëm vizionin tuaj, por edhe shijen tuaj personale, interesat dhe pëlqimet ,duke siguruar që dasma të jetë reflektimi juaj  i përsosur.

Keni nevojë për frymëzim? Shikoni disa nga menytë tona të preferuara dhe me pas na kontaktoni

 

Na kontaktoni

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090