Kontakt - Diplomat Catering
Kontakto
Një nga Koordinatorët tanë  do të jetë në kontakt me ju së shpejti për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe të ofrojë informacione shtesë në lidhje me shërbimet tona.

Rezervo nje event tani

Na kontaktoni
info@diplomatcatering.al

+355 42 235 090

 

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090