Corporate Catering - Diplomat Catering

CORPORATE CATERING

Në ditët e sotme ku koha është e kufizuar, ajo që ju duhet është një partner i besueshëm në fushën e kateringut. Në diplomat catering ne do të punojmë ngushtë me ju për të hartuar dhe menaxhuar çdo event, nga takimet e biznesit privat në konferenca të një shkalle më të gjerë. Ne ofrojmë një gamë të shumëllojshme menush dhe opsionesh për porosi për audienca të ndryshme. Në këtë mënyrë, ju merrni atë që dëshironi dhe më e rendesishmja në momentin që ju duhet.

NJË PËRSHTYPJE E PARË QË JU LË PA MEND

 

Ne ju ofrojmë diçka emocionuese dhe të ndryshme me një menu të personalizuar që është e sigurt qe do të marrë vëmendjen e miqve tuaj. Jemi duke testuar vazhdimisht teknika të reja dhe inovative për të krijuar menu unike dhe të paharrueshme, ashtu si ngjarja juaj duhet të jetë.

NJË PËRSHTYPJE E PARË QË JU LË PA MEND

 

 

Ne ju ofrojmë diçka emocionuese dhe të ndryshme me një menu të personalizuar që është e sigurt qe do të marrë vëmendjen e miqve tuaj. Jemi duke testuar vazhdimisht teknika të reja dhe inovative për të krijuar menu unike dhe të paharrueshme, ashtu si ngjarja juaj duhet të jetë.

SHËRBIM QË MUND T’I BESONI 

 

 

Ne do sjellim ekipin tonë profesional tek ju! Të gjitha ushqimet përgatiten dhe gatuhen në vend duke përdorur vetëm përbërës të freskët. Të gjithë punonjësit tanë janë të trajnuar dhe të përkushtuar për ta kthyer eventin tuaj në sukses. Vëmendja jonë ndaj detajeve dhe profesionalizmi ndër vite është arsyeja pse kaq shumë kompani na drejtohen që të kujdesemi për takimet dhe ngjarjet e tyre më të rëndësishme.

SHËRBIM QË MUND T’I BESONI 

 

 

Ne do sjellim ekipin tonë profesional tek ju! Të gjitha ushqimet përgatiten dhe gatuhen në vend duke përdorur vetëm përbërës të freskët. Të gjithë punonjësit tanë janë të trajnuar dhe të përkushtuar për ta kthyer eventin tuaj në sukses. Vëmendja jonë ndaj detajeve dhe profesionalizmi ndër vite është arsyeja pse kaq shumë kompani na drejtohen që të kujdesemi për takimet dhe ngjarjet e tyre më të rëndësishme.

disa nga menute qe do ju inspirojne

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090