Katering per evente sociale - Diplomat Catering

SOCIAL CATERING

Sekreti për një pritje të suksesshme është të ftosh njerëzit e duhur dhe t’u shërbesh  atyre ushqim të                          jashtëzakonshem. Kjo është arsyeja se pse ekipi ynë është kaq i përkushtuar për të punuar ngushtë me ju, për të krijuar një eksperiencë të paharrueshme.

Nëse planifikoni të organizoni një darkë intime me familjen dhe miqtë më të afërt, ose ndoshta një mbledhje më të madhe për të festuar ditëlindjen, apo ceremoni të ndryshme ne jemi zgjedhja e duhur.

IN HOME DINING

 

 

Mysafir në eventin tuaj!

Lëreni gatimin, pastrimin dhe stresin e punëve dhe thjesht relaksohuni dhe argëtohuni ndërkohë që ne sjellim darkën në shtëpinë tuaj.

Ne do të dërgojmë një kuzhinier dhe gjithçka që nevojitet për të bërë mbrëmjen tuaj me miqtë të paharrueshme! Nëse keni një festë diplomimi ose darkë romantike për dy, ekipi ynë i dedikuar do të krijojë dhe do të shërbejë për ju një menu unike dhe të shijshme, të dizenjuar në konsultim me ju dhe duke reflektuar mbi të gjitha shijen tuaj.

Asnjë kërkesë nuk është shumë e madhe dhe asnjë detaj nuk është shumë i vogël. Ne do ta trajtojmë çdo gjë me elegance dhe thjeshtësi.

NE SJELLIM KUZHINËN TE JU

 

Ne paketojmë kuzhinën tonë dhe sjellim stafin tonë profesional tek ju. Gjithçka është gatuar në vend duke përdorur vetëm përbërësit më të freskët dhe me cilësi të lartë. Ekipi ynë është shumë i përkushtuar ndaj cilësisë, prezantimit dhe shërbimit që nuk lë vend për kompromis. Ne sigurohemi të kurojmë edhe detajet më të vogla.

NE SJELLIM KUZHINËN TE JU

 

Ne paketojmë kuzhinën tonë dhe sjellim stafin tonë profesional tek ju. Gjithçka është gatuar në vend duke përdorur vetëm përbërësit më të freskët dhe me cilësi të lartë. Ekipi ynë është shumë i përkushtuar ndaj cilësisë, prezantimit dhe shërbimit që nuk lë vend për kompromis. Ne sigurohemi të kurojmë edhe detajet më të vogla.

PERSONALIZONI MENUNË TUAJ

 

Personalizoni menunë bazuar në shijen tuaj personale. Me mijëra receta dhe një sërë specialitetesh do t’ju ndihmojmë të krijoni nje menu të përsosur. Dhe, nëse keni kufizime dietetike, nevoja të veçanta ose alergji të çdo lloji, nuk ka problem! Ne mund të pergatisim menu të të gjitha llojeve të dietave dhe kufizimeve pa kompromentuar në cilësi apo shije.

PERSONALIZONI MENUNË TUAJ

 

Personalizoni menunë bazuar në shijen tuaj personale. Me mijëra receta dhe një sërë specialitetesh do t’ju ndihmojmë të krijoni nje menu të përsosur. Dhe, nëse keni kufizime dietetike, nevoja të veçanta ose alergji të çdo lloji, nuk ka problem! Ne mund të pergatisim menu të të gjitha llojeve të dietave dhe kufizimeve pa kompromentuar në cilësi apo shije.

disa nga menute qe do ju inspirojne

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090