Sherbim Katering per Dasma - Diplomat Catering

Weddings

Dita juaj e dasmës duhet të jetë e mbushur me shume emocion, lumturi dhe dashuri. Në Diplomat Catering, ne e kuptojmë  rëndësinë e kësaj dite të veçantë dhe jemi te vetedijshem qe kujtimi i saj do të zgjasë gjithë jetën.

MENDONI PËR NE SI “PARTNERIN E DUHUR”

Planifikimi i një ceremonie martesore mund të jetë shumë i vështirë dhe rraskapitës, por jo nëse gjeni partnerin e duhur. Ne duam që kjo eksperiencë të jetë po aq e bukur dhe emocionuese për ju sa vetë dita e madhe. Ne do jemi me ju gjatë gjithë proçesit për t’u siguruar që çdo dëshirë e juaja të kthehet në realitet dhe kur më në fund dita e madhe të mbërrije, ju ngelet vetëm të relaksoheni dhe të shijoni magjinë e asaj dite.

MENDONI PËR NE SI “PARTNERIN E DUHUR”

Planifikimi i një ceremonie martesore mund të jetë shumë i vështirë dhe rraskapitës, por jo nëse gjeni partnerin e duhur. Ne duam që kjo eksperiencë të jetë po aq e bukur dhe emocionuese për ju sa vetë dita e madhe. Ne do jemi me ju gjatë gjithë proçesit për t’u siguruar që çdo dëshirë e juaja të kthehet në realitet dhe kur më në fund dita e madhe të mbërrije, ju ngelet vetëm të relaksoheni dhe të shijoni magjinë e asaj dite.

NJË DITE UNIKE ASHTU SI VETË JU

Ne e dimë sa keni ëndërruar për këtë ditë, prandaj për ne është e rëndësishme të kuptojmë jo vetëm vizionin tuaj, por edhe shijen tuaj personale, interesat dhe pëlqimet, duke siguruar që dasma të jetë reflektimi juaj i përsosur. Meqenëse nuk ka dy çifte të njëjtë, çdo martesë që dizenjojmë dhe kujdesemi është e një lloji të veçantë dhe e përshtatur vetëm për ju.

NJË DITE UNIKE ASHTU SI VETË JU

Ne e dimë sa keni ëndërruar për këtë ditë, prandaj për ne është e rëndësishme të kuptojmë jo vetëm vizionin tuaj, por edhe shijen tuaj personale, interesat dhe pëlqimet, duke siguruar që dasma të jetë reflektimi juaj i përsosur. Meqenëse nuk ka dy çifte të njëjtë, çdo martesë që dizenjojmë dhe kujdesemi është e një lloji të veçantë dhe e përshtatur vetëm për ju.

CILESI E PADISKUTUESHME

Në Diplomat Catering, ne ofrojmë një shumëllojshmëri cmimesh, larmishmëri menush dhe vendesh për të plotësuar çdo kërkesë tuajën. Ne kurrë nuk bëjmë kompromis me cilësinë dhe  prezantimin, gjithçka është plotësisht e përshtatur për nevojat tuaja. Ne do ju ndihmojmë të krijoni një menu të paharrueshme që ju dhe mysafirët tuaj ta mbajnë mend për një kohë të gjatë.

CILESI E PADISKUTUESHME

Në Diplomat Catering, ne ofrojmë një shumëllojshmëri cmimesh, larmishmëri menush dhe vendesh për të plotësuar çdo kërkesë tuajën. Ne kurrë nuk bëjmë kompromis me cilësinë dhe  prezantimin, gjithçka është plotësisht e përshtatur për nevojat tuaja. Ne do ju ndihmojmë të krijoni një menu të paharrueshme që ju dhe mysafirët tuaj ta mbajnë mend për një kohë të gjatë.

disa nga menute qe do ju inspirojne

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090