Këtij vendi në Tiranë do t'i kthehem gjithnjë dhe e di mirë pse! (Shkruar nga Revista Anabel) - Diplomat Catering

Sa herë që bëhej fjalë për ndonjë ditëlindje, isha entuziastja e parë e tavolinës, por kur mendoja për organizmin dhe gjithçka tjetër nuk i shpëtoja dot çasteve të ankthit.

Arredimi? Të ftuarit?! Po fëmijët ç’do të konsumonin?

Ah fëmijët! Festa pa ta s’quhet e tillë kështu që investimi kryesor ishte tek kënaqësia e tyre. Si natyrë, gjithnjë kam qenë fanse e gjerave fine, elegante, por në të njëjtën kohë edhe funksionale.

Data po afronte dhe unë nuk lija asnjë kafe mes mikeshash të më shkonte dëm. 100 pyetje, 1000 sugjerime dhe në fund vendosa t’i besoj instiktit dhe kërkimeve të mia, sigurisht bazuar në eksperiencat që dëgjoja rreth e rrotull.

Vendosa të zgjedh Diplomat Catering për ditëlindjen e vogëlushes time. E dija sa e fiksuar jam pas detajeve prandaj pasi bëra disa llogari në trurin tim, e ndava mendjen pa menduar më.

Diplomat plotësonte çdo ide që kisha në kokën time.  Ushqimet për të vegjëlit do të përshtateshin sipas shijes së tyre dhe më lini t’ju tregojë pak për mënyrën se si i prezantonin në tryezë.

Oh, stafi ishte kaq krijues në mënyrën se si i kishte kompozuar, sa të vinte keq t’i konsumoje.

Ndonëse prioriteti ishin fëmijët dhe lumturia e tyre, mamat kishin gjithashtu nevojë të papërmbajtshme për të provuar ato copëza parajse që vinin në formë bufeje. Catering-u i Diplomatit më ofroi mundësinë të zgjidhja dhe një menu për miqtë e mi, për ne të rriturit domethënë.

Ata ishin ekspertë në fushën e gastronomisë që prej 26 vitesh dhe fleksibiliteti, prakticiteti i ndërthurur me elegancën dhe shijen, ishin prova e kësaj.

Publikim i Revista Anabel!