Turbina Snacks & Drinks - Diplomat Catering
Turbina Snacks & Drinks
Me një ndërthurje të veçantë stili urban dhe industrial, Turbina Snacks & Drinks ofron një ambjent tepër interesant në zemrën e kompleksit teatral Turbina. Turbina është vendi i përkryer për të organizuar evente të ndryshme biznesi apo sociale, apo pse jo të kaloni momente intime mbi një gotë birre artizanale.

Request Info

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090