Reja - Diplomat Catering
reja
Para Galerisë Kombëtare, Tiranë, Shqipëri
“Reja”, pavioni i galerisë “Serpentine” për vitin 2013 është projektuar nga arkitekti japonez dhe fitues i shumë çmimeve, Sou Fujimoto. Pavioni është një strukturë delikate tri-dimensionale. Secila njësi përbëhet nga shufra të holla çeliku, në drejtkëndësha me përmasa 800 mm dhe 400 mm. Struktura formon një thurje të çrregullt e gjysmë të tejdukshme, e cila, në të njëjtën kohë, i mbron vizitorët nga elementët, por edhe i lejon ata të mbeten pjesë e peisazhit.

Request Info

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090