Lp3 - Diplomat Catering

Festoni me

Diplomat Catering

Perfitoni nga ofertat tona…per eventin tuaj te radhes

Në Diplomat Catering, ne mendojmë për çdo gjë, nga eventet elegante te ato më të thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj. Pavarësisht madhësisë së eventit tuaj, ne do të bashkepunojmë për ta realizuar në perfeksion. 

Tiparet dhe Perfitimet ndaj Diplomat Catering

Jini te sigurt qe eventi juaj do te mbahet mend gjate…

Eksperiencë 20 vjeçare

Ushqim i Shijshëm

Përkujdes në çdo detaj

Kapacitet i madh

Profesionistë në shërbim

Menu e larmishme

Çmimet më të mira

Ofertat

Diplomat Catering Kontakt

USHQIM I SHIJSHËM + SHËRBIM EKSELENT = NJERËZ TË LUMTUR

+355 42 235 090

info@diplomatcatering.al

www.diplomatcatering.al

Blv. Bajram Curri, Nd 6, H 1, Tirana, Albania

 diplomat_catering

  Diplomat Catering