Lp2 - Diplomat Catering

Diplomat Catering

Na zgjidhni ne per eventin qe po planifikoni... do e beni gjithmone

USHQIM I SHIJSHËM + SHËRBIM EKSELENT = NJERËZ TË LUMTUR

Në Diplomat Catering, ne mendojmë për çdo gjë, nga eventet elegante te ato më të thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj. Pavarësisht madhësisë së eventit tuaj, ne do të bashkepunojmë për ta realizuar në perfeksion. 

Tiparet dhe Perfitimet ndaj Diplomat Catering

Jini te sigurt qe eventi juaj do te mbahet mend gjate…

Eksperiencë 20 vjeçare

Profesionistë në shërbim

Ushqim i Shijshëm 

Menu e larmishme

Përkujdes në çdo detaj

Kapacitet i madh
Çmimet më të mira

Ofertat

Festoni me Diplomat Catering

 

Perfitoni Falas

Shërbimin Fotografik

Dekorin Bazik

Testimin e Menusë

 

Oferta është e vlefshme për festa me mbi 50 persona dhe me përzgjedhje menuje  mbi 1800 lekë/person.

Eksperienca e gjate ne treg, si dhe klientet tane besnike, bejne qe Diplomat Catering te jete lider ne fushen e kateringut

+355 42 235 090

info@diplomatcatering.al

www.diplomatcatering.al

Blv. Bajram Curri, Nd 6, H 1, Tirana, Albania

    diplomat_catering

  Diplomat Catering