Lp - Diplomat Catering

Mire se vini ne Diplomat Catering

USHQIM I SHIJSHËM + SHËRBIM EKSELENT = NJERËZ TË LUMTUR

Në Diplomat Catering, ne mendojmë për çdo gjë, nga eventet elegante te ato më të thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj. Pavarësisht madhësisë së eventit tuaj, ne do të bashkepunojmë për ta realizuar në perfeksion. 

Diplomat Catering

-Eksperiencë 20 vjeçare
-Profesionistë në shërbim
-Ushqim i Shijshëm
-Menu e larmishme
Përkujdes në çdo detaj
-Kapacitet i madh
mimet më të mira

Oferta

Po planifikoni nje event?

Na kontaktoni

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.