DESTIL - Diplomat Catering
destil
Rr. Qemal Gurnjaku
1001 Tirana, Albania
Destil është një miks thjeshtësie dhe abstraksioni të cilat mund të eksperimentohen në mënyra të ndryshme.
Ky miks funksionesh të cilat ndërthuren më së miri me njëri tjetrin, ju ofron mundësinë të ndërveproni në një hapsirë sociale.
Dizajni është perdorur si një instrument për të prodhuar rehati për vizitorët e Destil.

Request Info

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090