Delivery Menu - Diplomat Catering

Delivery Menu

Menuja jonë e ofertës së paracaktuar për ofrimin e ofrimit të parave përmban një gamë të gjerë artikujsh – nga ushqimet klasike dhe tabaka ushqimore, deri te enët etnike dhe fetare më tradicionale. Me shërbimin e thjeshtuar të shpërndarjes, ju merrni ushqim gustator dorëzuar direkt në derën tuaj, duke e bërë atë mundësi të përsosur për takimin tuaj të ardhshëm, parti, ose festë. Shikoni menutë tona më poshtë dhe pastaj na kontaktoni për të vendosur porosinë tuaj!

Je gati?

Team

Venues

Rreth Nesh

Blog