#17 - Diplomat Catering
#17

Gjendur në një nga lagjet më të vjetra e qëndrore të Tiranës, “#17” ofron qetësine dhe thjeshtësinë e një ambjenti të krijuar për të kaluar momente të ngrohta mes familjes dhe miqve. Ngjyrat e lehta dhe dekori me lule e gjelbërim i japin identitet lokalit plot dritë dhe kënde me kualitete të ndryshme.

 

Request Info

Na kontaktoni

 

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090