Rreth Nesh - Diplomat Catering

Rreth Nesh

Që nga viti 1993, ne Diplomat kemi synuar  gjithmonë të ofrojmë një përvojë unike dhe të paharrueshme për klientët tanë. Ne besojmë se ushqimi është më tepër se një pjatë e servirur; ai shërben për të ndërtuar një marrëdhënie me ju, për të kuptuar stilin tuaj personal, dhe për të krijuar një përvojë unike për ju dhe mysafirët tuaj.

Shumë nga punonjësit tanë kanë kaluar të gjithë karrierën e tyre duke punuar në Diplomat Catering. Eksperienca , kreativiteti dhe përkushtimi i ekipit tonë është ajo çka na diferencon në këtë industri.

ANGAZHIMI

Prioriteti ynë i parë është tejkalimi i pritjeve tuaja dhe zhvillimi i një marrëdhënieje afatgjatë të ndërtuar mbi besimin. Në botën tonë, nuk ka gjë të tillë si “është ajo që është”. Ne e mbajmë veten në një standard më të lartë, ashtu sikurse edhe klientët tanë.


Këmbëngulje

Ne punojmë pa u lodhur për klientët tanë dhe nuk kompromisim kurrë. Qëndrimi “mund të bëjmë” dhe një përpjekje e natyrshme për të dhënë një eksperiencë të paharrueshme, jo vetëm një vakt, është ajo që na motivon çdo ditë.


Zgjuarsi

Njohuria na shtyn përpara. Çdo mundësi që duhet të mësojmë – për nevojat tuaja, tendencat e reja të kuzhinës dhe proceset efikase të porositjes – rrit kuptueshmërinë tonë dhe na frymëzon.


KRENARI

Ne e vendosim zemrën dhe shpirtin tonë në dhënien e produkteve, shërbimeve dhe përvojave më të mira të mundshme. Nuk jemi të lumtur nëse nuk jeni të lumtur. Pasioni dhe njerëzit e pasionuar ngasin gjithçka që bëjmë.Kultura

Ne jemi më shumë se një kompani kateringu. Jemi artistë të kuzhinës dhe krijues të ngjarjeve unike . 

TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Perberesit

Natyrisht, ne kujdesemi për mjedisin dhe njerëzit, që u shërbejmë.

Team

Venues

Rreth Nesh

Blog