Home - Diplomat Catering
Miresevini ne

Diplomat Katering

Ne Diplomat Katering ne mendojme per cdo gje!

Ushqim i shijshëm + Shërbim ekselent ₌ Njerëz të lumtur

Nga eventet elegante tek ato më të thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj

-Wedding

-Social

-Corporate

Kliente te Kenaqur

Shërbimi është po aq i jashtëzakonshëm sa menuja e “Diplomat Katering” . Ushqimi është kaq i freskët, i shëndetshëm dhe i shijshëm. Të ftuarit e mi kanë treguar interes të paparë për të njohur bashkëpunëtorët e mi në ushqimin e çdo eventi. Pavarësisht që unë dua të dallohem për organizime, miqve të mi u kam treguar miqtë e përhershëm të ushqimit, “Diplomat Katering”.
Adela. P

Sinqerisht stafi i “Diplomat Katering”  realizon aktivitete fantastike. Sa herë kam një event, pjesa e ushqimit është pjesa që më përfaqëson denjësisht, sepse kam ditur kë të zgjedh, çdo herë vetëm: “Diplomat Katering”.  
-S. Klemendi 

“Ushqim i shijshëm, i shëndetshëm, prezantimi i mrekullueshëm , përfundimisht, Diplomat Katering është unik. Ne kemi punuar me “Diplomat Katering” për disa evente,  dhe i rekomandojmë me krenari. Është kaq e mahnitshme të befasohesh çdo herë!
Faleminderit!
K. Islamaj

Për ushqimin mendojmë ne!

Nga eventet elegante tek ato më të thjeshta, stili ynë është gjithmonë i freskët, ku fokusi ynë është realizimi i shërbimeve të përsosura dhe të  kuruara në çdo detaj