Blog - Diplomat Catering
Blogu i Diplomat Catering

FESTONI FESTAT E FUNDVITIT ME DIPLOMAT EVENT & CATERING

Festat e Fundvitit po afrojnë dheTirana do të jetë plot me njerëz që festojnë dhe argëtojnë së bashku. Diplomat Event & Catering është partneri juaj i duhur dhe fton institucionet, korporatat, bizneset apo familjarë të festojnë festat e fundvitit me të në një...

BILLA ALBANIA BËN PRITJEN E GRAND OPENING ME DIPLOMAT EVENT & CATERING

Kompania lider në treg Billa Albania organizoi një mbrëmje feste me rastin e Grand Opening për të inaguruar show room-in e ri, me sipërfaqen më të madhe të ekspozimit në Ballkan. Në këtë show room mund të gjeni të gjitha produktet dhe artikujt e nevojshëm për shtëpinë...

SI TË ORGANIZONI NJË FESTË TË VEÇANTË PËR HALLOWEEN

Halloween-i konsiderohet njëra ndër festat më të pazakonta, që në vitet e fundit është bërë “e zakonshme” edhe për shqiptarët që duan të argëtohen me miqtë e tyre. Kjo festë në shikim të parë i përngjan një karnavali argëtues ku të veshurit me kostume dhe maska të...

7 GJËRA QË KANË RËNDËSI PËR VENDIN IDEAL TË EVENTIT TUAJ

Eventet në jetën tuaj kanë rëndësi të veçantë, po aq ka edhe vendi ku ju vendosni ta shënoni ditën tuaj. Kur organizoni një event, ju ballafaqoheni me shumë vendime. Zgjedhja e lokacionit është vendimi që do të ketë ndikimin më të madh në eventin tuaj. Data e eventit,...

6 Arsyet pse Breakfast Corporate Catering është i rëndësishëm

Kur ju keni një event, konferencë, trajnim, seminar, takim të rëndësishëm me klientët tuaj apo qoftë edhe një mbledhje të rëndësishme me stafin tuaj, mënyra më e mirë është ta nisni aktivitetin duke ofruar një menu kateringu për mëngjesin tuaj. Mëngjesi është me të...

5 ide sesi të organizoni një ‘Baby Shower’ perfekte

Po planifikoni një “Baby Shower” por nuk jeni të sigurt se nga të filloni? Për një ditë të paharrueshme, ja 5 ide interesante që duhet t’i konsideroni kur të planifikoni një festë të tillë. Nëna e ardhshme dhe të gjithë miqtë e saj do të surprizohen dhe do të kënaqen...

Na kontaktoni

info@diplomatcatering.al
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090