Blogu i Diplomat Catering

10 këshilla si të organizoni një festë mbresëlënëse inagurimi

Keni blerë një shtëpi, studio, apo po hapni një biznes të ri ? Me siguri jeni vërtet të emocionuar dhe përpos gjithë asaj lumturie tashmë vjen pjesa më argëtuese: “Inagurimi”. Të gjithë miqtë tuaj mezi po presin të vijnë dhe është në dorën tuaj që t’i jepni një...

Si të organizoni një festë të mrekullueshme ditëlindjeje për fëmijë

Të organizoni një festë sa më speciale për fëmijën tuaj është gjëja e parë që gjendet në listën “to do” për prindërit, qoftë ditëlindja e parë apo e katërmbëdhjeta. Festat e ditëlindjeve janë vërtet të rëndësishme, edhe në ditët e sotshme nuk përmblidhen thjesht me...

3 EVENTS THAT NEED QUALIFICATION SERVICE

What are the events that should be practiced in the Catering service, before any other service Are you planning to arrange an event to impress your guests? The Katering Diploma, in addition to the selected menu, reveals to you what are the 3 events that are necessary...

Spectacular ideas for summer wedding food, Do not give up on them

Over 70% of couples choose the summer season to organize their wedding. Their desire to realize the wedding of dreams in such a season relates to the sun and the sea. A wedding party along the coast is fabulous, so new couples are pushing for this selection. If we...

Why you should choose the Buffet service, to any other food service

Often, the main organizers of the feast became responsible for choosing food servicing, facing two possible alternatives: dining-room, where the guests are self-serving and the second alternative, the traditional form of food; same plates for all guests. Referring to...

Table trends

Communal dishes and meals have all the rage this season. Separation really is prudent. More and more wedding guests are enjoying the meals together on long dining tables where food is brought directly to the table, so guests can never leave their home. "Past are the...

Na kontaktoni

[email protected]
+355 42 235 090

© 2018 Diplomat Catering, All Rights Reserved.

                                    +355 42 235 090